ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ypes press002
ypes press002
Κληθείς να σχολιάσει χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής,  ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, δήλωσε τα εξής:

«Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείται το Κοινοβούλιο για δηλώσεις που γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων.

Είναι απαράδεκτο από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας να ακούγονται ανεπίτρεπτες εκφράσεις, όπως «γκρίζοι λύκοι» και «ημέρες του ‘60»,  στο ναό της Δημοκρατίας σήμερα, την Ελληνική Βουλή.

Είναι επίσης απαράδεκτο και κατακριτέο να προσπαθούν οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ να προκαταλάβουν το αποτέλεσμα της Δικαιοσύνης, αφήνοντας υπονοούμενα για την ακεραιότητα των δικαστικών λειτουργούν που προΐστανται των ερευνών.

Θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι στο ΠΑΣΟΚ ότι τέτοιες πρακτικές είναι επιζήμιες και για το έθνος μας και για τους πολίτες. Ας βρουν άλλο τρόπο για να ανασυρθούν από την πολιτική τους αφάνεια και απραξία.-»

 

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ