ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ypes press002
ypes press002
Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, κατά το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου θα παραστεί στις παρακάτω εκδηλώσεις:

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

11¨00: Δοξολογία στον Ι.Ναό Αγίου Δημητρίου, για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και τις ιστορικές Επετείους της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου.

12¨00: Κατάθεση Στεφάνου από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην προτομή του Ναυάρχου Βότση (περιοχή Λευκού Πύργου)

14¨00: Γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, παρατιθέμενο από τον Υπουργό Μακεδονίας- Θράκης στο Κυβερνείο.

18¨30: Εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της 94ης Επετείου της Απελευθέρωσης της Πόλης, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (αίθουσα τελετών).

21¨30: Δεξίωση προς τιμήν του κυρίου Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο ‘Μακεδονία Παλλάς’.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

11¨00: Παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας. Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης εκπροσωπεί την κυβέρνηση.

18¨15: Εγκαίνια του Εκκλησιαστικού Μουσείου Θεσσαλονίκης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

20¨00: Παράθεση Δείπνου προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, από το Στρατηγό Διοικητή Γ’ Σ.Σ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

11¨00: Παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στη λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

13¨15: Γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας παρατιθέμενο από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλας».

 

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Επόμενο άρθροΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΩΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ