ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ypes press002
ypes press002
Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, κατά το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου θα παραστεί στις παρακάτω εκδηλώσεις:

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

11¨00: Δοξολογία στον Ι.Ναό Αγίου Δημητρίου, για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και τις ιστορικές Επετείους της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου.

12¨00: Κατάθεση Στεφάνου από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην προτομή του Ναυάρχου Βότση (περιοχή Λευκού Πύργου)

14¨00: Γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, παρατιθέμενο από τον Υπουργό Μακεδονίας- Θράκης στο Κυβερνείο.

18¨30: Εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της 94ης Επετείου της Απελευθέρωσης της Πόλης, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (αίθουσα τελετών).

21¨30: Δεξίωση προς τιμήν του κυρίου Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο ‘Μακεδονία Παλλάς’.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

11¨00: Παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας. Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης εκπροσωπεί την κυβέρνηση.

18¨15: Εγκαίνια του Εκκλησιαστικού Μουσείου Θεσσαλονίκης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

20¨00: Παράθεση Δείπνου προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, από το Στρατηγό Διοικητή Γ’ Σ.Σ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

11¨00: Παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στη λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

13¨15: Γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας παρατιθέμενο από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλας».