ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ . ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ “ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ”

ypes press002
ypes press002
 Τα θερμά του συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στον τελικό του “Μουντομπάσκετ” με την εντυπωσιακή επικράτηση επί της αμερικανικής Dream Team και την ευχή του για ολοκλήρωση της θριαμβευτικής της πορείας, με την κατάκτηση του τροπαίου, εξέφρασε ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, σε επιστολή του, προς τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίκτες της εθνικής ομάδας:

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

H Ομάδα Όνειρο είστε εσείς! Πανηγυρίζουμε σαν παιδιά όλοι οι Έλληνες ανά τον κόσμο, την ασύγκριτη επιτυχία σας! Είστε ήδη οι τροπαιούχοι της καρδιάς μας! Η ψυχή μας είναι μαζί σας στο επόμενο βήμα σας, για να γίνετε οι τροπαιούχοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ της Ιαπωνίας! Με τη νίκη στον τελικό!

 

Γιώργος Καλαντζής
Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης

 

Προηγούμενο άρθροΣΤΟ ΥΜΑ-Θ Η 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
Επόμενο άρθροΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ 71ης ΔΕΘ