ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

1484398762
1484398762
Με εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργάνων της Θεσσαλονίκης συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συσκέψεων με τους φορείς της πόλης, ενόψει της συνάντησης που θα έχει μαζί τους και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην πόλη για τα εγκαίνια της 71ης ΔΕΘ.

Στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν, καταθέτοντας υπομνήματα με τα αιτήματά τους προς τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Αναγνώστου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Τσακίρης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού κ. Γιώργος Τσώνης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων κ. Σωτήρης Παρλαπάνης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, δήλωσε τα εξής:

«Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο επαφών, με στόχο να είναι ουσιαστική και αποδοτική η προγραμματισμένη συνάντηση των φορέων της Θεσσαλονίκης, με τον πρωθυπουργό. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τους εκπροσώπους όλων των φορέων χθες και σήμερα. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αναγνωρίζουν το έργο που έχει ήδη γίνει για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα και το οποίο πιστοποιεί τη συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων αυτής της κυβέρνησης. Προσωπικά, εκτιμώ ότι πολλές από τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στα υπομνήματα των φορέων, είναι εποικοδομητικές και απόλυτα σύμφωνες με τους στόχους που και η ίδια η κυβέρνηση έχει θέσει για την επιτάχυνση της αναπτυξιακής πορείας της Μακεδονίας και της Θράκης, με επίκεντρο μια Θεσσαλονίκη μητρόπολη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.  Η προσωπική μου συνεργασία με τους φορείς της πόλης, δεν ξεκίνησε σήμερα, ούτε τελειώνει σήμερα. Θα είναι διαρκής, για να πετύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.»

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ