Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ ΡΑΛΛΗ ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

1484398780
1484398780
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής το πρωί της Τετάρτης  2 Αυγούστου 2006, τίμησε τον απόφοιτο του 1ου Ενιαίου Λυκείου Πεύκων κ. Ράλλη Καραμιχάλη, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, που έγινε στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας.

Ο κ. Καλαντζής δέχθηκε τον 18χρονο στο γραφείο του και αφού του έδωσε συγχαρητήρια του είπε: «Μπορεί να έλυσες τα πιο δύσκολα μαθηματικά προβλήματα, όμως σου εύχομαι να λύνεις γρήγορα τα δύσκολα προβλήματα της ζωής»,  προσφέροντας του μία μικρογραφία της κεφαλής του Μ. Αλεξάνδρου, ως αναμνηστικό της συνάντησής τους. 

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα και τις επιδόσεις του 18χρονου καθώς επίσης και για τα μελλοντικά του σχέδια. Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τη συστηματική του ενασχόληση με τα μαθηματικά ο κ. Καλαντζής ευχήθηκε στον κ. Ράλλη Καραμιχάλη,  «Για να  κατακτήσεις το χάλκινο μετάλλιο κατέβαλες μεγάλες προσπάθειες και είμαστε όλοι οι Έλληνες υπερήφανοι για το επίτευγμα σου. Εύχομαι καλή συνέχεια στις σπουδές σου και πολλές επιτυχίες».

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΠΟ 28 ΕΩΣ 29/7/2006
Επόμενο άρθροΟ υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Καλαντζής θα επισκεφθεί το Περίπτερο 5 της Δ.Ε.Θ.