ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΜΑΡΚΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΥΜΑ-Θ

1484398784
1484398784
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γιώργος Καλαντζής, το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2006, είχε συνάντηση με τον Επίτροπο Κύπρου στην Ε.Ε. κ. Μάρκο Κυπριανού, αρμόδιο για θέματα υγείας και καταναλωτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του  Κύπριου Επιτρόπου σε σχέση με τη Μακεδονία και τη Θράκη και τονίσθηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και των δύο πλευρών για εποικοδομητικότερη συνεργασία του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης  με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης δήλωσε στους δημοσιογράφους:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ:

«Νιώθω  μεγάλη χαρά που υποδέχομαι τον Επίτροπο  Κύπρου στην Ε.Ε. κ. Κυπριανού. Συζητήσαμε θέματα που άπτονται της συνεργασίας του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Υπάρχει κοινό ενδιαφέρον για τη διασφάλιση των κανόνων υγείας και ασφάλειας των καταναλωτών. Είναι βέβαιο πως αυτή η συνάντηση θα αποβεί χρήσιμη και εποικοδομητική.»

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΑΜΑΧΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
Επόμενο άρθροΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΠΛΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ