ΤΟ ΥΜΑ-Θ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργου Καλαντζή και την πολύτιμη συμβολή των αρμόδιων φορέων

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας για τη μεταφορά και στέγαση των αστέγων του νομού Θεσσαλονίκης, σε διαμερίσματα στην περιοχή των Αγίων Πάντων, το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την ετήσια κάλυψη των μισθωμάτων και των λειτουργικών εξόδων,  με δωρεά στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως.

Με πρωτοβουλία του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργου Καλαντζή και με την πολύτιμη συμβολή της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Σταυρουπόλεως & Νεαπόλεως και της Α’ ΔΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα για τη στέγαση και σίτιση των αστέγων του νομού Θεσσαλονίκης, με απώτερο πάντα στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση τους.

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης υπογράμμισε ότι για τους άστεγους δεν χρειάζονται λόγια αλλά έργα και η ευαισθησία της Πολιτείας και των αρμόδιων φορέων αποδεικνύονται έμπρακτα, με τη θετική έκβαση αυτής της προσπάθειας, η οποία θα υποστηρίζεται και θα ενισχύεται συνεχώς, όπως αρμόζει σε μία ευνομούμενη και ανθρώπινη κοινωνία όπως είναι η ελληνική.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΔΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ