ΤΟ ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ypes press002
ypes press002

Συναντήσεις με Νομάρχη Ημαθίας, Δήμαρχο Νάουσας και Διοικήσεις Σωματείων Εργαζομένων – Απολυμένων στα Κλωστήρια

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Στο νομό Ημαθίας μετέβη το πρωί της Πέμπτης 9/3/06 ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος θα επισκέπτεται ένα νομό κάθε εβδομάδα, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με τους εκπροσώπους φορέων των 16 νομών της Βόρειας Ελλάδας.

Ο κ. Καλαντζής, συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Τσιότρα και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΜΑ-Θ, επισκέφθηκε στη Βέροια το νομάρχη Ημαθίας κ Ιωάννη Σπάρτση και ακολούθως μετέβη στη Νάουσα όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Καραμπατζό.

O υπουργός Μακεδονίας – Θράκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Ημαθίας και ιδιαίτερα η Νάουσα, όπου παρατηρείται έξαρση της ανεργίας, ενώ άκουσε τις προτάσεις που έχουν καταθέσει οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων για  την ανάπτυξη του νομού.

Ακολούθως, ο κύριος Καλαντζής συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Νάουσας καθώς και με τις διοικήσεις των σωματείων των εργαζομένων αλλά και των απολυμένων στα κλωστήρια. 

Αμέσως μετά, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Μία ημέρα την εβδομάδα θα βρίσκομαι σε ένα νομό της Μακεδονίας και Θράκης . Ξεκίνησα από εδώ γιατί θεωρώ ότι ήταν χρέος μου να το κάνω, καθώς αυτή η περιοχή έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα ανεργίας. Ήρθα πρωτίστως για να ακούσω και όχι για να μιλήσω. Ήρθα για να συζητήσουμε όλοι μαζί, προκειμένου να προωθήσουμε άμεσα τις απαιτούμενες δράσεις, να δούμε μαζί τις κυβερνητικές πολιτικές που υλοποιούνται αλλά και να παρέμβουμε με πρόσθετα μέτρα, όπου απαιτείται, ώστε να επιταχύνουμε την επίλυση των προβλημάτων. Ήδη, η κυβέρνηση προχωρεί, καθώς πολύ σύντομα ο υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών κ. Αλογοσκούφης το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει στη Βουλή θα δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα των απολυμένων στα κλωστήρια. Είμαστε στον δρόμο που θα φέρει καλύτερες μέρες για τη Νάουσα».

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TOY ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ