ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
Συνεχίζοντας τις συναντήσεις εργασίας με τους εκπροσώπους των φορέων της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, το πρωί της Τετάρτης 8/3/06, στο Διοικητήριο, είχε συνεργασία με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του ΟΛΘ ΑΕ κ. Χριστόφορος Κουτίτας και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιάννης Τσάρας ενημέρωσαν τον υπουργό για το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του Οργανισμού, καθώς και για τα δρομολογούμενα μεγάλα έργα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καλαντζής επισήμανε ότι ο ΟΛΘ αποτελεί πρότυπο υγιούς  οργανισμού, που λειτουργεί με πολύ καλούς ρυθμούς και αποτελεσματικότητα.

Οι κύριοι Κουτίτας και Τσάρας ευχαρίστησαν τον υπουργό για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης για τις αναπτυξιακές προοπτικές του ΟΛΘ,  εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει συνεχής και στενή συνεργασία των δύο πλευρών.

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ