Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαρτίου 2006, δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης τα μέλη της οποίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΕΚΘ κ. Νίκο Γιαννόπουλο, του επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Αμέσως μετά ο κ. Καλαντζής δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Βαθιά μου πίστη είναι ότι στη ζωή τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνες. Άρα, η αγωνιστική κινητοποίηση και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων, στο πλαίσιο της νομιμότητας, είναι προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή να αποκτήσουν καλύτερο μερίδιο στη ζωή.  Αυτό κάνει και η κυβέρνηση. Προσπαθεί, με τα θετικά αποτελέσματα που θα έχουμε από το συμμάζεμα της οικονομίας και από την ορθολογική διαχείριση των δημοσιονομικών μεγεθών, να βοηθήσει τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα τους εργαζόμενους, τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους».

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006