ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ypes press002
ypes press002

Από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης

Το  Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης συνεχίζοντας την στρατηγική της αλλαγής της δομής και της λειτουργίας του, προχωρεί στην υλοποίηση προγράμματος επιμόρφωσης των υπαλλήλων του σε θέματα διοικητικού εκσυγχρονισμού, δημόσιου «management» και ανάπτυξης δημόσιων πολιτικών.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2006 και ώρα 10 π. μ., στις εγκαταστάσεις του ΥΜΑ-Θ, αρχίζει ένα πρότυπο πιλοτικό πρόγραμμα, που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ). 

Η  πανηγυρική έναρξη του προγράμματος θα γίνει παρουσία του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκου Τσιαρτσιώνη, του γενικού γραμματέα του υπουργείου καθηγητή Λουκά Ανανίκα και του γ.γ. του ΕΚΔΔΑ Δρα Γιώργου Βούτσινου. Θα παρίστανται επίσης ο προϊστάμενος Περιφερειακού Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Θεσσαλονίκης Δρ Χρήστος Ρουμπίδης, ο γενικός διευθυντής του ΥΜΑ-Θ Δρ. Κωνσταντίνος Παρθενόπουλος, οι διευθυντές των υπηρεσιών καθώς και στελέχη του υπουργείου.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εργασίας των υπαλλήλων και θα συνοδεύεται από εργαστηριακές εφαρμογές διοικητικής πρακτικής.
  
Κύρια επιδίωξη του προγράμματος είναι να δημιουργηθεί ένα άριστο πρότυπο διοικητικής μεταρρύθμισης προς όφελος της ποιοτικής εξυπηρέτησης του πολίτη και της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της χώρας.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 17/01/06
Επόμενο άρθροΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ