ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 28/12/2005 – 01/1/2006

ypes press002
ypes press002

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 10:00 π.μ. 
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα επισκεφθεί το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο προκειμένου να ευχηθεί καλή χρονιά και ταχεία ανάρρωση στους νοσηλευόμενους.

· Τόπος: «Ιπποκράτειο» Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

_______________

ΩΡΑ 12:00 μ.μ.
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του ΥΜΑ-Θ καθηγητή Λουκά Ανανίκα και τον πρόεδρο του Ε.Φ.Ε.Τ. καθηγητή Ιωάννη Βλέμα, θα επισκεφθεί την κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης και θα ανταλλάξει ευχές με επαγγελματίες και καταναλωτές. 

· Τόπος: Λουλουδάδικα, Αγορά Μοδιάνο, κέντρο Θεσσαλονίκης.

______________

ΩΡΑ 20:00
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στη γιορτή που διοργανώνει το υπουργείο για τους υπαλλήλους του ΥΜΑ-Θ και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά τους.

· Τόπος: Κυβερνείο, Καραμπουρνάκι, Θεσσαλονίκη.

 

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 13:00
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο στα σύνορα Νίκης, όπου θα ευχηθεί και θα μοιράσει δώρα στους στρατευμένους.

· Τόπος: Φυλάκιο στα σύνορα Νίκης, νομός Φλώρινας.

______________

ΩΡΑ 14:00
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα επισκεφθεί το δημαρχείο της Φλώρινας, όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Στέφανο Παπαναστασίου.

· Τόπος: Δημαρχείο Φλώρινας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 09:30  ΕΩΣ 13:00
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα δεχθεί ευχές από εκπροσώπους των αρχών και φορέων, καθώς και φιλαρμονικές και χορωδίες που θα ψάλουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

· Τόπος: Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη.

______________

ΩΡΑ 13:00
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραθέσει γεύμα στο διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Θεσσαλονίκης.

· Τόπος: Έδρα Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κυριών Θεσσαλονίκης, Στεφ. Τάττη 5.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 10:30 μ.μ. 
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα επισκεφτεί το Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά.

· Τόπος: Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος, Πεύκα Θεσσαλονίκης.

_____________

ΩΡΑ 12:00 μ.μ. 
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα επισκεφτεί το Τροχονομικό βάθρο, στο Λευκό Πύργο όπου θα ανταλλάξει ευχές για το νέο έτος με αντιπροσωπεία της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

· Τόπος: Πάρκο Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη.

_____________

ΩΡΑ 12:30 μ.μ. 
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, για την κοπή της βασιλόπιτας, που θα γίνει από τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο.

· Τόπος: Γραφεία Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, Βογατσικού 7.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006

ΩΡΑ 10:00 π.μ. 
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία για το νέο έτος, χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου.

· Τόπος: Ιερός Ναός της Του Θεού Σοφίας, πλατεία Αγίας Σοφίας, κέντρο Θεσσαλονίκης.

_____________

ΩΡΑ 10:30 π.μ.  
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα δεχθεί τις ευχές πολιτών και εκπροσώπων φορέων του νομού Θεσσαλονίκης.

· Τόπος: Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 27/12/2005
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ