Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης το πρωί της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2005, επισκέφθηκε το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και καλή χρονιά στους ασθενείς και τους συνοδούς τους, συνομίλησε με το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ μοίρασε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική πτέρυγα.

Στη συνέχεια ο κ. Τσιαρτσιώνης συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του ΥΜΑ-Θ καθηγητή Λουκά Ανανίκα επισκέφθηκε την κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης και αντάλλαξε ευχές με επαγγελματίες και καταναλωτές. 

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στα Λουλουδάδικα ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης  συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, με τον οποίο συνέχισαν από κοινού τη βόλτα στην εορταστική αγορά της πόλης.

Αμέσως μετά ο κ. Τσιαρτσιώνης δήλωσε προς τους δημοσιογράφους: «Χρόνια πολλά σε όλους. Επισκεφθήκαμε την αγορά της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστώσουμε από κοντά την εορταστική κίνηση των ημερών, η οποία κορυφώνεται. Υπάρχει επάρκεια προϊόντων και αγαθών και οι τιμές, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί, καλύπτουν όλα τα βαλάντια.  Βέβαια, οικονομικές δυσκολίες υπάρχουν κάθε χρόνο. Η Πολιτεία και οι αρμόδιες αρχές δεν εφησυχάζουν προκειμένου να καταπολεμηθούν τα φαινόμενα αισχροκέρδειας, να διατηρηθούν οι τιμές σε λογικά επίπεδα αλλά, πρωτίστως, να διασφαλισθούν η ποιότητα των προϊόντων και η δημόσια υγεία. Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια είναι συνεχής για να πετύχουμε το καλύτερο. Εύχομαι σε όλους τους πολίτες καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 28/12/2005 – 01/1/2006
Επόμενο άρθροΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ