ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 28/10/2005

ypes press002
ypes press002

Εορταστικές εκδηλώσεις τριημέρου

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, με αφορμή τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου, την 93η επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και του έπους του ’40.

Το επίσημο πρόγραμμα προβλέπει:

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 11:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου για τον εορτασμό του Πολιούχου και την απελευθέρωση της πόλης, χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου.

· Τόπος: Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου, Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑ 11:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στην τελετή βράβευσης φοιτητών των τεσσάρων τμημάτων της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. που διοργανώνει η Σχολή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. Η βράβευση θα γίνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

· Τόπος: Τελλόγλειο Ίδρυμα, Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑ 12:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στην έκθεση του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης «Η Ιστορία της Πολεμικής Αεροπορίας», την οποία θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

· Τόπος: Πολεμικό Μουσείο – Παράρτημα Θεσσαλονίκης (Γρ. Λαμπράκη 4)

ΩΡΑ 14:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.

· Τόπος: Μακεδονία Παλλάς, Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑ 18:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το διοικητικό συμβούλιο της «Ηπειρωτικής Εστίας» προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια – επίτιμου μέλους και επίτιμου προέδρου του πνευματικού κέντρου της.

· Τόπος: Αίθουσα «Ηπειρωτικής Εστίας» (Στρ. Καλλάρη 2 – παραλία), Θεσσαλονίκη.

ΩΡΑ 18:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, στην εκδήλωση που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό της ημέρας του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της 93ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης.

· Τόπος: Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.

ΩΡΑ 21:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στη δεξίωση που παραθέτει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.

· Τόπος: Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, Θεσσαλονίκη.

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2005
 

ΩΡΑ 20:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στο δείπνο που θα παραθέσει ο Διοικητής του Γ´ Σώματος Στρατού προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη.

· Τόπος: Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 10:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στη δοξολογία, που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερβίων, και Κοζάνης κ.κ. Παύλου.

Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στα μνημεία των Ηρώων στην κεντρική πλατεία Νίκης και κατάθεση στεφάνων.

Αμέσως μετά, ενώπιον του ΥΜΑΘ, θα γίνει η παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων, στην κεντρική οδό Αγίου Παύλου.

· Τόπος: Ιερός Μητροπολιτικός Ναός  Αγίου Νικολάου, Μνημεία Ηρώων – Κεντρική Πλατεία Νίκης, Κοζάνη

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ: “ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ”
Επόμενο άρθροΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ