ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 30/9/05 – 2/10/05

ypes press002
ypes press002

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 20:45

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα εγκαινιάσει την έκθεση φωτογραφίας του Μανώλη Μπαμπούση και θα παρακαθίσει στο δείπνο που θα ακολουθήσει.

· Τόπος: Art Gallery, Π.Π. Γερμανού 5, Θεσσαλονίκη

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 20:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της εταιρίας Χιονοδρομικό Κέντρο Κοζάνης – Βελβεντού Α.Ε. και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

· Τόπος: Φιλίππου Β´ 2, Βελβεντό, Κοζάνη

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 11:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα βραβεύσει τους μαθητές – πρωταθλητές του Νομού Κοζάνης σε εκδήλωση που διοργανώνει το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Β´ Βάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης. Στην εκδήλωση θα παραστούν Βορειοελλαδίτες Ολυμπιονίκες.

· Τόπος: Αίθουσα Τέχνης, Κοζάνη

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ – ΒΙΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟ ΑΪΤΣΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ
Επόμενο άρθροΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΣΣ