Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Υ.Α.Θ. ΣΤΟ ΝΤΕΠΩ

ypes press002
ypes press002

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το απόγευμα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2005, εγκαινίασε το νέο υποκατάστημα της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε., στο Ντεπώ (Βασ. Όλγας 243).

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο κ. Τσιαρτσιώνης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «Η εξυπηρέτηση των πολιτών – καταναλωτών είναι προτεραιότητα όλων μας, γι’ αυτό και η Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. “απλώνεται” μέσα στην πόλη, για να έρθει κοντά σε όλα τα νοικοκυριά. Για να υδρεύσει, να αποχετεύσει, να εξυπηρετήσει, να λύσει κάθε σχετικό πρόβλημα, χωρίς να χρειάζεται ο πολίτης να διασχίσει ολόκληρο το κέντρο, χάνοντας πολύτιμο χρόνο.
 
Στο πλαίσιο αυτό, το υποκατάστημα του Ντεπώ έρχεται να προστεθεί στα τρία σημεία εξυπηρέτησης που λειτουργούν ήδη στην Εγνατία, στην Τσιμισκή και στην Πλατεία Δημοκρατίας».

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιαρτσιώνης αναφέρθηκε στις προοπτικές που διανοίγονται με τη δημιουργία της αποκεντρωμένης αυτής μονάδας, οι οποίες, όπως επισήμανε, «αφορούν στην αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών με την αναγκαστική ως τώρα προσέλευσή τους στα κεντρικά γραφεία».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης υπογράμμισε σχετικά με την εταιρία ότι: «Υπό την εποπτεία του ΥΜΑ-Θ, βελτιώνει συνεχώς τη λειτουργία της και αναπτύσσεται δυναμικά, εφαρμόζοντας χωρίς αποκλίσεις το πρόγραμμά της, βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και χαράσσει τη στρατηγική της με σεβασμό στο περιβάλλον, ακολουθώντας τους κανόνες της αγοράς, χωρίς να απεμπολεί τον κοινωνικό της χαρακτήρα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επιτυγχάνοντας κέρδη».

 

*******************

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ
ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΤΗΣ Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. ΣΤΟ ΝΤΕΠΩ
 

ΣΗΜΕΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΥΜΑ–Θ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ
ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΤΗΣ Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. ΣΤΟ ΝΤΕΠΩ

Θεσσαλονίκη, 12 Σεπτεμβρίου 2005
                                                             Ώρα 19:00

«Αξιότιμοι κ.κ. Σταύρο Χατζηπέτρου και Γεώργιε Σκόδρα,
Αγαπητοί εργαζόμενοι της Ε.Υ.Α.Θ,
Εκλεκτοί παριστάμενοι,
Κυρίες και Κύριοι,

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση, να εγκαινιάσω το νέο υποκατάστημα της Εταιρείας Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, στο Ντεπώ.

Της υγιούς αυτής εταιρίας, η οποία, υπό την εποπτεία του ΥΜΑ-Θ, βελτιώνει συνεχώς τη λειτουργία της και αναπτύσσεται δυναμικά, εφαρμόζοντας χωρίς αποκλίσεις το πρόγραμμά της, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με χαμηλό κόστος για τους καταναλωτές.

Η εξυπηρέτηση των πολιτών – καταναλωτών είναι προτεραιότητα όλων μας, γι’ αυτό και η Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. «απλώνεται» μέσα στην πόλη, για να έρθει κοντά σε όλα τα νοικοκυριά. Για να υδρεύσει, να αποχετεύσει, να εξυπηρετήσει, να λύσει κάθε σχετικό πρόβλημα, χωρίς να χρειάζεται ο πολίτης να διασχίσει ολόκληρο το κέντρο, χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, το υποκατάστημα του Ντεπώ έρχεται να προστεθεί στα τρία σημεία εξυπηρέτησης που λειτουργούν ήδη στην Εγνατία, στην Τσιμισκή και στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Οι προοπτικές που διανοίγονται με τη δημιουργία της αποκεντρωμένης αυτής μονάδας, αφορούν στην αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών με την αναγκαστική ως τώρα προσέλευσή τους στα κεντρικά γραφεία στην Εγνατία για υπηρεσίες που μόνο εκεί μέχρι τώρα μπορούσαν να προσφερθούν.

Επιπλέον, το νέο αυτό γραφείο δημιουργεί κίνητρα για την αύξηση της παραγωγικότητας, αφού μια ολιγοημερής ομάδα προσωπικού θα παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πολίτη, τόσο όσον αφορά την εξόφληση των λογαριασμών, όσο και την κάθε είδους υπηρεσία που παρέχει η Εταιρεία.

Εκτιμάται επίσης, ότι το νέο υποκατάστημα θα απορροφά το 20% της δραστηριότητας της Ε.Υ.Α.Θ. σχετικά με την βεβαίωση – τιμολόγηση και είσπραξη των εσόδων της Εταιρείας, οπότε συν τοις άλλοις θα αποσυμφορήσει σημαντικά τα κεντρικά.

Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι η Εταιρία προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνει τις παρεχόμενες προς τους καταναλωτές υπηρεσίες της και προς αυτήν την κατεύθυνση πορεύεται και μελλοντικά.

Στο μεταξύ, η Ε.Υ.Α.Θ. έχει αποκτήσει όλη την απαραίτητη υποδομή για την καλύτερη αντιμετώπιση, τόσο των σημερινών, όσο και των μελλοντικών –σε μεγάλο βάθος χρόνου-, αναγκών μιας σύγχρονης μεγαλούπολης.
 
Τα δεδομένα αυτά δίνουν τη δυνατότητα στην Εταιρεία να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και να χαράσσει στρατηγική της με σεβασμό στο περιβάλλον, ακολουθώντας τους κανόνες της αγοράς, χωρίς να απεμπολεί τον κοινωνικό της χαρακτήρα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επιτυγχάνοντας κέρδη.

Τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας, άλλωστε, έδωσαν το δικαίωμα στη Διοίκηση να επιβραβεύσει την προσπάθεια των εργαζομένων για περισσότερη και παραγωγικότερη εργασία με τη διανομή κερδών της Εταιρίας (400.000 €).

Είμαι βέβαιος ότι η αξιόλογη και φιλότιμη αυτή προσπάθεια, που καταβάλουν Διοίκηση και Εργαζόμενοι, θα συνεχιστεί για το καλό όλων μας. 

Εύχομαι, λοιπόν, τα καλύτερα στο νέο υποκατάστημα, που θέτει σε νέα βάση τη σχέση δημόσιων υπηρεσιών και πολιτών, αλλά και στους υπαλλήλους που το στελεχώνουν.

Σας ευχαριστώ».

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ Ε.Υ.Α.Θ. ΣΤΗΝ 70Η Δ.Ε.Θ.
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ