ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 70ΗΣ ΔΕΘ

ypes press002
ypes press002

Συνάντηση με τις Διοικήσεις ΔΕΘ – HELEXPO περιήγηση σε περίπτερα

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2005 και ώρα 18:30, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο κτήριο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου θα έχει συνάντηση με τις διοικήσεις της ΔΕΘ και της HELEXPO.

Στη συνέχεια θα περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις της 70ής  Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και θα επισκεφθεί περίπτερα, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ κ. Δημήτρη Μπακατσέλο, τον πρόεδρο της  HELEXPO κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο, τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΔΕΘ κ. Νίκο Κασιμάτη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της HELEXPO κ. Θέμη Καρτσιώτη.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τσιαρτσιώνη στις εγκαταστάσεις της 70ής  ΔΕΘ προβλέπει:

ΩΡΑ: 18:30
Συνάντηση με τις διοικήσεις της ΔΕΘ – HELEXPO, στο κτήριο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης (κτήριο Διοίκησης).

ΏΡΑ: 19:00
Επισκέψεις στα εξής περίπτερα:
Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Οικονομικό Επιμελητήριο, Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, Αγροτική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Σύλλογος Ατόμων με Σύνδρομο DOWN, , Ελληνική Αστυνομία

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 14/09/05
Επόμενο άρθροO ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ Α.Θ.Π. ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ