Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002

Ενημερώθηκε απο τα μέλη του Δ.Σ. για τα αναπτυξιακά σχέδια του Ο.Λ.Θ.

Το πρωί της Παρασκευής 20 Μαΐου, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκε από τη Διοίκηση για τις δραστηριότητες της εταιρίας και επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη του έργου της επέκτασης του 6ου προβλήτα.

Παράλληλα, ο υπουργός ζήτησε και ενημερώθηκε αναλυτικά για το θέμα της κατασκευής της Υποθαλάσσιας Αρτηρίας και το πώς αυτή επηρεάζει τη στρατηγική της εταιρίας.

Ο κ. Τσιαρτσιώνης υπογράμμισε, στο Διοικητικό Συμβούλιο, το ενδιαφέρον του για την περαιτέρω ανάπτυξη της ΟΛΘ Α.Ε., την οποία θεωρεί ως έναν από τους πλέον σημαντικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας. Διαβεβαίωσε πως θα συνδράμει την προσπάθεια της εταιρίας για τη διεκπεραίωση και επίλυση των θεμάτων από την εκτέλεση των παραπάνω έργων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια.

Τέλος, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης υιοθέτησε την πρόταση της Διοίκησης για τη διευθέτηση των ζητημάτων τα οποία θα προκύψουν, με την παράλληλη εκτέλεση των δύο έργων.

Προηγούμενο άρθροΤΟ 1Ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 26/5/2005