ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 18/4/2005 και 19/4/2005

ypes press002
ypes press002

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 19:30

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα εγκαινιάσει τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «ΕΜΒΡΥΟΛΑΜΠ» και θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

· Τόπος: Εθνικής Αντιστάσεως 173, Θεσσαλονίκη.

ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 10:40

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης αναχωρεί για το Βέλγιο, όπου θα παρακολουθήσει στις 20:30 τον αγώνα καλαθοσφαίρισης που θα διεξαχθεί στο Σαρλερουά ανάμεσα στον «Άλφα – Μακεδονικό» και τη λιθουανική «Λιέτουβος Ρίτας», στον τελικό του ULEB CUP.

Ο κ. Τσιαρτσιώνης προεδρεύει της Οργανωτικής Επιτροπής που συστήθηκε για τη στήριξη της βορειοελλαδικής αυτής ομάδας, στην οποία συμμετέχουν και θα βρίσκονται μαζί του στο Βέλγιο: Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ανδρέας Λεούδης, ο Νομάρχης Κοζάνης κ. Ιορδάνης Ανδρεάδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Πάρις Κουκουλόπουλος και ο εκπρόσωπος της Διοίκησης του «Άλφα – Μακεδονικού» κ. Γιώργος Χαλβατζάκης. Στην πτήση για το Βέλγιο θα βρίσκονται επίσης ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Ορφανός, Βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και παλαίμαχοι αθλητές.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ “HERMES EXPO INTERNATIONAL” ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΙΤΥ ΤΩΝ ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛΩΡΙΔΕΣ