ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (20/2/05) ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΒΡΟΥ

ypes press002
ypes press002

Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου

Το πρωί (08:30) της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου 2005, θα πραγματοποιηθεί νέα Σύσκεψη του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου (Σ.Ν.Ο.), στη Νομαρχία Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, υπό την προεδρία του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκου Τσιαρτσιώνη και με αφορμή τις πλημμύρες από την υπερχείλιση του ποταμού Έβρου, οι οποίες εξακολουθούν να θέτουν τον Νομό σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αμέσως μετά από τη Σύσκεψη θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.
 
Στη Σύσκεψη, θα διαπιστωθεί κατά πόσο βοήθησε η από 19/2/05 ελεγχόμενη παροχέτευση των υδάτων του ποταμού, με την τεχνητή ρήξη στο ανάχωμα του Αμορίου. Επίσης, θα συναποφασισθούν τα περαιτέρω μέτρα που πρέπει να ληφθούν, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο.
 
Αύριο θα είναι η τρίτη ημέρα που ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα βρίσκεται στον Έβρο, καθώς μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Παναγιώτη Φούρλα και τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, συντονίζει τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ