Ο ΥΜΑ-Θ Κ.ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ “ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ”

ypes press002
ypes press002

Οικοδομώντας την Ευρώπη με πνέυμα συνδιαλλαγής και συνεργασίας

Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2004, στις 9 π.μ., στην εναρκτήρια εκδήλωση του 8ου «Διαλόγου μεταξύ της Ορθοδόξου Εκκλησίας και της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των Ευρωπαίων Δημοκρατών (ΕΛΚ-ΕΔ)», που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο 8ος Διάλογος έχει κεντρικό θέμα «Χτίζοντας την Ευρώπη μέσω της συμφιλίωσης και της συνεργασίας» και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου 2004, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Στον εν λόγω Διάλογο θα συμμετάσχουν ο έλληνας πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, ο πρωθυπουργός της Σερβίας κ. Βόισλαβ Κοστούνιτσα, ο πρωθυπουργός της Κροατίας κ. Ίβο Σαναντέρ, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθηγητής Αντώνης Τρακατέλλης, καθώς και σημαίνουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό και θρησκευτικό χώρο της Ελλάδας, αλλά και της Ε.Ε.

Προηγούμενο άρθροTHN 5Η SPORTEXPO ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΑΝΙΚΑΣ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 22/10/2004