Ο ΥΜΑ-Θ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΟΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ypes press002
ypes press002

Ο ΥΜΑ-Θ Γιώργος Πασχαλίδης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Γιώργος Τσιότρας στην Έδεσσα για τις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιακής Σχολής

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Πασχαλίδης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Γιώργος Τσιότρας μαζί με το Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Σόντρα επισκέφθηκαν το χώρο της πρώην εστίας Έδεσσας που προορίζεται για τις εγκαταστάσεις της νέας πανεπιστημιακής σχολής στην Έδεσσα.

Όπως δήλωσε ο ΥΜΑ-Θ, μετά την αυτοψία των χώρων, “θα δουλέψουμε σκληρά και στο τεχνικό μέρος και στο ακαδημαϊκό μέρος, ώστε μέσα στη διετία 2003-2005 – το γρηγορότερο δυνατό – να αρχίσει να λειτουργεί το πρώτο τμήμα της σχολής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Έδεσσα. Στο πλαίσιο των πρόσφατων κυβερνητικών ανακοινώσεων αρχίσαμε την επεξεργασία όλων των δεδομένων, τη μελέτη του χώρου της πανεπιστημιακής στέγης. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τον πλήρη προϋπολογισμό για να γνωρίζουμε και τους τρόπους διασφάλισης των αναγκαίων πιστώσεων”.

Στη συνέχεια ο ΥΜΑ-Θ, ο Πρύτανης και ο Δήμαρχος επισκέφθηκαν το χώρο του στρατοπέδου στο προάστιο Κλεισοχώρι για την μεσοπρόθεσμη χωροθέτηση της πανεπιστημιακής σχολής σε μία έκταση περίπου 40 στρεμμάτων.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΜΑ-Θ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΣΤΗ ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ
Επόμενο άρθροΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΈΚΘΕΣΗΣ EXPO 2008