Σύσκεψη για την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη

ypes press002
ypes press002

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17.00, στην αίθουσα συσκέψεων του Υφυπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των συναρμόδιων φορέων με θέμα την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη.

Της σύσκεψης θα προεδρεύσει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρου Καράογλου.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ : Του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), στο πλαίσιο των αναγκών και της υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου έργου “Βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση: Επίδειξη σε δημόσια κτήρια – Building ENergy EFficiency ImprovemenT: Demonstration for public buildings” και ακρωνύμιο ‘BENEFIT’, του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020» (Α.Π.: 743/10-02-2020).
Επόμενο άρθροΔυναμικό παρών του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στη Σόφια