Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

ypes press002
ypes press002

Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

 

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

10:15 Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη, στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας.

11.00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη, στο Δημαρχείο.

11:30 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμένισσας, Αξιούπολης και Πολυκάστρου, τοποτηρητή Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Δημήτριο.

12.00 Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς.

12:30 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

13:00 Συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

16.00 Επίσκεψη στο Τελωνείο Ευζώνων.

Δηλώσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης μπορούν να γίνουν μετά τις συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο, με τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κιλκίς και στο Τελωνείο Ευζώνων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα επισκεφθεί, ακόμη, επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, οι οποίες έχουν ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα τα οποία διαχειρίζεται η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

 

Προηγούμενο άρθροΔιακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού με σκοπό την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ» στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου έργου “Βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση : Επίδειξη σε δημόσια κτήρια – Building ENergy EFficiency ImprovemenT: Demonstration for public buildings”, BENEFIT (Α.Π.: 3020/13-07-2021).
Επόμενο άρθροΣτ. Καλαφάτης: «Οι Έλληνες, όταν είμαστε ενωμένοι, μεγαλουργούμε»