Τα παραδοσιακά ποιοτικά ΠΟΠ προϊόντα και οι Βιοκαλλιέργειες είναι το θέμα της αποψινής ημερίδας που διοργανώνει το Διοικητήριο στην 84η ΔΕΘ

ypes press002
ypes press002

ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΟΠ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΚΑΛΛIΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΙΝΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ 84η ΔΕΘ

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα των ημερίδων που διοργανώνει καθημερινά το Υφυπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) στην 84η ΔΕΘ, για την στήριξη, προώθηση και προβολή των ποιοτικών προϊόντων της Βόρειας Ελλάδας.

Το αποψινό workshop θα ξεκινήσει στις 18.00 (περίπτερο 15, stand 32) με θέμα την Παρουσίαση της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας. Η Ένωση ιδρύθηκε το 2002, έχει έδρα τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και αριθμεί 100 μέλη. Εμπορεύεται οπωροκηπευτικά και τυροκομικά προϊόντα, κρασιά, αποστάγματα, αρωματικά φυτά, ξηρούς καρπούς, αυγά, μέλι και αρτοσκευάσματα.

Στις 19.30 θα ακολουθήσει η παρουσίαση του προγράμματος “Παράγω” που έχει ως σκοπό την οργάνωση και επιχορήγηση δράσεων προώθησης στοιχείων πολιτιστικής κληρονομιάς-παραδοσιακών τοπικών προϊόντων στη Μακεδονία και τη Θράκη. Για το πρόγραμμα “Παράγω” θα τοποθετηθούν η Πρόεδρος της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών κα. Χρυσούλα Σκορδίτη και ο Γενικός Διευθυντής του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Γιώργος Εμμανουήλ.

Προηγούμενο άρθροΗ “Φλόγα της Αγάπης” στο Διοικητήριο
Επόμενο άρθροΘ. Καράογλου: «Η Μικρασιατική Καταστροφή αποτελεί την τραγικότερη στιγμή του ελληνισμού»