Η “Φλόγα της Αγάπης” στο Διοικητήριο

ypes press002
ypes press002

Η “ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ

Τη “Φλόγα Αγάπης” της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών υποδέχθηκε το μεσημέρι στο Υφυπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) ο κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου πραγματοποιήθηκε μια συμβολική τελετή, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Καράογλου άναψε μαζί με τους λαμπαδηδρόμους τον ειδικό βωμό.

Όπως τόνισε ο Υφυπουργός: “Το να δίνουμε αίμα σημαίνει αλτρουϊσμός, βοήθεια, ανθρωπιά. Συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στη λαμπαδηδρομία, διότι μέσα από μια σπουδαία κοινωνική δράση αναδεικνύουν ένα μείζον θέμα για τη χώρα μας, αυτό της εθελοντικής αιμοδοσίας, ευαισθητοποιώντας την κοινωνία. Σε ό,τι με αφορά θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό τους ως φίλος και σύμμαχος”.

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη εργασίας στο Διοικητήριο για την άμεση δημιουργία του τεχνολογικού πάρκου “Thess INTEC” στην Περαία
Επόμενο άρθροΤα παραδοσιακά ποιοτικά ΠΟΠ προϊόντα και οι Βιοκαλλιέργειες είναι το θέμα της αποψινής ημερίδας που διοργανώνει το Διοικητήριο στην 84η ΔΕΘ