Σύσκεψη για τον Αναμορφωμένο Ειδικό Κανονισμό Αποχέτευσης της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα στο Διοικητήριο

ypes press002
ypes press002

Σε σύσκεψη για τον Αναμορφωμένο Ειδικό Κανονισμό Αποχέτευσης της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) καλεί η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου, τους εμπλεκόμενους φορείς, την επόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, στη 1 μ.μ., στο Διοικητήριο.

Το κείμενο του Ειδικού Κανονισμού Αποχέτευσης, που προέκυψε μετά από ουσιαστική και μακρά διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έχει στόχο την προστασία και τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των δικτύων αποχέτευσης και των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων της ΕΥΑΘ, με βασικό γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης υγιεινής και του περιβάλλοντος.

Στη σύσκεψη, στην οποία θα διαμορφωθεί το τελικό κείμενο Ειδικού Κανονισμού της ΕΥΑΘ, θα λάβουν μέρος, εκτός από την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου και εκπροσώπων της ΕΥΑΘ ΑΕ, και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Β. Ελλάδος καθώς και του Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Προηγούμενο άρθροΤους συλλόγους που χρηματοδοτούνται μέσω του προγράμματος «Δημιουργώ» παρουσιάζει το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης)
Επόμενο άρθροΣε μια γιορτή για τον πολιτισμό παρουσιάστηκαν οι σύλλογοι που χρηματοδοτούνται από το ΥΜΑ-Θ μέσω του προγράμματος «Δημιουργώ»