ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ypes press002
ypes press002

Στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας με αφορμή την αποκατάσταση των μεγάλων ζημιών από τη θεομηνία της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου 2016, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί, η Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδια για θέματα Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου και του Δημάρχου ΘερμαΪκού Γιάννη Μαυρομάτη υπογραμμίστηκε η άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να αποκατασταθούν οι εκτεταμένες καταστροφές στο Δήμο Θερμαϊκού.

Η κ. Νοτοπούλου αναφέρθηκε στον άριστο συντονισμό της Πολιτείας,  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  και του Δήμου Θερμαϊκού που έδωσαν αγώνα δρόμου και ψυχής για να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια.

Επισυνάπτεται δήλωση της Υφυπουργού:

«Δύο χρόνια μετά από τη θεομηνία του 2016 , οι ζημιές αποκαθίστανται σταδιακά και τα έργα προχωρούν.

Λίγους μήνες μετά την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι, αντιλαμβανόμαστε όλοι πως το χρέος της πολιτείας είναι να μην χαθεί ούτε μια μέρα στο σχεδιασμό της επόμενης.

Τα έργα που εγκαινιάζονται σήμερα και που θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα οφείλονται στον άριστο συντονισμό της Πολιτείας,  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  και του Δήμου Θερμαϊκού που έδωσαν αγώνα δρόμου και ψυχής για να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια.

Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε εμείς είναι ότι είναι απόλυτη προτεραιότητα η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών ως κοινωνικό δικαίωμα και αγαθό και σε τούτη την προσπάθεια και σκοπό θα είμαστε αυτονόητα όλοι μαζί το επόμενο διάστημα».

Προηγούμενο άρθροΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Κ.ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Επόμενο άρθροΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ) ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ»