Μήνυμα της ΥΜΑΘ για την Ημέρα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

en
en

Σήμερα μαζί με μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορδόδοξης πίστης μας, τα Εισόδια της Θεοτόκου, γιορτάζουν και οι φρουροί της πατριδας μας! Που μαζί με τους Αγίους προστάτες μας, φροντίζουν για την ασφάλεια της Ελλάδας σε θάλασσα, ξηρά κι αέρα!
Η Ημέρα εορτασμού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι μια ευκαιρία, να τιμήσουμε την προσφορά τους στους αγώνες του Έθνους και τις θυσίες τους για μια Ελλάδα Ελεύθερη.
Μνημονεύουμε σήμερα τους αθάνατους ήρωες μας, που έχασαν την ζωή τους πάνω στο καθήκον για την προστασία τη δική μας και των παιδιών μας. Που θυσιάστηκαν για την εθνική μας ταυτότητα και γέμισαν τα βιβλία της ελληνικής ιστορίας, με ένδοξες σελίδες συγκίνησης και υπερηφάνειας.
Τιμούμε σήμερα τους άντρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι με στρατιωτική συνείδηση και με υψηλό αίσθημα ευθύνης ορκίστηκαν και δεσμεύτηκαν στα ιερά σύμβολα, πως η πατρίδα είναι πιο σημαντική απ΄ τη ζωή τους.
Σήμερα, τιμούμε επίσης την προσφορά τους σε καιρό ειρήνης, το κοινωνικό έργο που επιτελούν οι ένοπλες δυνάμεις μας και τη συνεχή τους επαγρύπνηση για να διασφαλίσουν την ασφάλεια της χώρας μας.
Κάνετε περήφανες τις οικογένειες σας αλλά και όλους τους Έλληνες.
Σας ευχαριστούμε και προσευχόμαστε για την ασφάλεια σας.
Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, ώστε να ενισχύσουμε το έργο σας!

Προηγούμενο άρθροΔΤ – Ομιλία της Υφυπουργού κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στη σύσκεψη «Συγκρότηση και Λειτουργία φορέα διαχείρισης Θερμαϊκού Κόλπου»
Επόμενο άρθροΔΤ- Συνάντηση της ΥΜΑΘ με τον νέο Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Σπύρο Μιλτιάδη.