ΔΤ- Συνάντηση της ΥΜΑΘ με τον νέο Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Σπύρο Μιλτιάδη.

ypes press002
ypes press002

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, υποδέχτηκε σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2017, στο γραφείο της στο Διοικητήριο, τον νέο Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Σπύρο Μιλτιάδη.
Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης , συζητήθηκαν οι εξαιρετικές προοπτικές που ανοίγονται για τους δύο λαούς και τις δύο χώρες στηριζόμενες στα ισχυρά θεμέλια μιας ισότιμης και ειλικρινούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Επιπλέον επιβεβαιώθηκαν οι ισχυροί ιστορικοί δεσμοί και η κοινή στάση των δύο χωρών μπροστά στις σύγχρονες προκλήσεις. Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τέλος, ευχήθηκε στον νέο Πρόξενο καλή παραμονή και επιτυχία στα καθήκοντά του.

Η Υφυπουργός δήλωσε:

«Εύχομαι στον νέο Πρόξενο να συντελέσει στην αποτελεσματική μας συνεργασία και στη κοινή προσπάθεια που χαράζεται και υλοποιείται ειδικά το τελευταίο διάστημα για να ανακτήσει ο Ελληνισμός τον αποφασιστικό του ρόλο στην ευρύτερη περιοχή. Με τη βεβαιότητα εκ προοιμίου της πετυχημένης του παρουσίας, μαζί πορευόμαστε».

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα της ΥΜΑΘ για την Ημέρα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Επόμενο άρθροΔΤ – Συνάντηση της ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια-Τσαρουχά με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης