Συναυλία ΑΜΕΑ στο Διοικητήριο παρουσία Ρώσων κοσμοναυτών

1484393200 1
1484393200 1

Στο Διοικητήριο σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η συναυλία της χορωδίας ΑΜΕΑ της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και του Δήμου Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Στη συναυλία παραβρέθηκαν η Υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία τίμησε τον διευθυντή της χορωδίας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας, η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας κα Κυριακή Τεκτονίδου και αντιπροσωπεία τεσσάρων Ρώσων κοσμοναυτών* από το Ρωσικό Κέντρο Προετοιμασίας Κοσμοναυτών «Γιούρϊι Γκαγκάριν», συνοδευόμενοι από τον ειδικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού για τις ελληνορωσικές σχέσεις, κ. Δημήτρη Βελάνη. Μετά το τέλος της συναυλίας η Υφυπουργός δήλωσε:

«Με την εξαιρετική παρουσία των μελών της χορωδίας της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και του Δήμου Θεσσαλονίκης, αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά ότι η ανθρώπινη ψυχή είναι η μεγαλύτερη δύναμη από όλες, όπως και η συλλογική και κοινωνική ευθύνη για την ενίσχυση του καθημερινού αγώνα των συνανθρώπων μας με ιδιαίτερες ανάγκες. Το μήνυμα του Πολιτισμού, της Ανθρωπιάς και του Οράματος για ένα καλύτερο Μέλλον, το ενίσχυσαν οι Ρώσοι κοσμοναύτες, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους».

* Οι Ρώσοι κοσμοναύτες που παραβρέθηκαν ήταν:

1) Ο κ. Λοντσιακόβ Γιούρϊι Βαλεντίνοβιτς, Διευθυντής του Επιστημονικού Ερευνητικού Κέντρου δοκιμών και προετοιμασίας κοσμοναυτών «Γιούρϊι Γκαγκάριν»

2) Ο κ. Ρουντγιάκεβ Ίγκορ Γιούριεβιτς, Επικεφαλής της Διεύθυνσης διεθνούς συνεργασίας του Επιστημονικού Ερευνητικού Κέντρου «Γιούρϊι Γκαγκάριν»

3) Ο κ. Σιβολάπ Βαλέρϊι Αλεξάντροβιτς, Αν. Διευθυντής του Επιστημονικού Ερευνητικού Κέντρου «Γιούρϊι Γκαγκάριν», υπεύθυνος για την επιστημονική εργασία

4) Η κ. Ραζουβάγιεβα Άλα, διεύθυνση διεθνούς συνεργασίας του Επιστημονικού Ερευνητικού Κέντρου «Γιούρϊι Γκαγκάριν»



Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Γ. Παυλίδη
Επόμενο άρθροΥποδοχή του Νέου Γενικού Πρόξενου της Γαλλίας από την ΥΜΑΘ