Η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης “Freskon”

1484394612
1484394612

Στην τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως «Freskon» που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκε η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, μαζί με  τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ευάγγελο Αποστόλου.


Οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, οι οποίοι εγκαινίασαν τη Διεθνή Έκθεση «Freskon», ξεναγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης από τον Πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO, Αναστάσιο Τζήκα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΘ-HELEXPO, Κυριάκο Ποζρικίδη.

Η Υφυπουργός απηύθυνε τον εξής χαιρετισμό:

Έχω την τιμή να βρίσκομαι εδώ μαζί με τον κ. Αποστόλου για να εγκαινιάσουμε μία όμορφη και σημαντική έκθεση όπως είναι η «Freskon», μέσα από την οποία τα ελληνικά προϊόντα θα βρουν την πορεία τους προς τις αγορές, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και διεθνώς. Για να συμβεί αυτό πρέπει να έχουμε πολύ καλά προϊόντα, αλλά επίσης να έχουμε έγκυρη και γρήγορη πιστοποίησή τους, παράλληλα με τις κινήσεις που καλείται και πρέπει να κάνει η παρούσα Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς.

Η πρωτογενής παραγωγή της χώρας μας είναι το όχημα που θα μας βγάλει από την κρίση, μαζί με την ελληνική ψυχή. Η Διεθνής Έκθεση «Freskon» θα αποδειχτεί ένας ισχυρός παράγοντας προώθησης και οφείλω να συγχαρώ το προεδρείο, το συμβούλιο και όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωσή της.

Οι διεθνείς αγορές μας περιμένουν και είναι στο χέρι μας να συνειδητοποιήσουμε τη δυναμική που έχουν τα αγροτικά προϊόντα. Το ΥΜΑΘ είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και των κατοίκων της Μακεδονίας και της Θράκης, και είναι ο κρίκος μεταξύ της Κυβέρνησης και των πολιτών της μεγάλης, εύφορης και δυναμικής περιοχής όπως είναι η Μακεδονία και η Θράκη.

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΥΜΑΘ σε εκδήλωση Μνήμης και Τιμής του απελευθερωτικού αγώνα των Κυπρίων
Επόμενο άρθροΧαιρετισμός Υφυπουργού Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά για την 100η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων