Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 101η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ypes press002
ypes press002
Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Καστοριά, για τη συμπλήρωση 101 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό στις 11 Νοεμβρίου 1912.
Στις 09.45 ο κ. Καράογλου θα παραστεί στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά.
Στις 10.35 θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της εικόνας του Πολιούχου της Καστοριάς Αγίου Μηνά, ενώ λίγο μετά θα ακολουθήσει έπαρση της ελληνικής σημασίας στην είσοδο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού από τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ και τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη.
Στις 11.00 ο κ. Καράογλου θα παρακολουθήσει την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.
Στις 11.45, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο των πεσόντων στην πλατεία Μακεδονομάχων, ενώ στις 12.00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΜΑΘ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ “SOPHIA ANTIPOLIS” ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ζ.Κ.
Επόμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΑΝΩ-ΚΑΤΩ’ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ‘ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ