ΤΟ ΥΜΑΘ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

ypes press002
ypes press002
Με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της Μακεδονίας και της Θράκης αλλά και την προσέγγιση τουριστών από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με το ΕΟΤ, θα συμμετέχει στο περίπτερο του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Σόφιας (14-16 Φεβρουαρίου 2013) και του Βελιγραδίου (21-24 Φεβρουαρίου 2013).
Όπως εξήγησε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου: «Στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, ο τουρισμός μπορεί να σταθεί πολύτιμος αρωγός στην εθνική προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι Έλληνες ώστε η οικονομία μας να επανέλθει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Μέσα από τη συμμετοχή του ΥΜΑΘ στις δυο διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, η Βόρεια Ελλάδα δηλώνει παρούσα ως μια ισχυρή πρόταση στην τουριστική αγορά. Είμαι πεπεισμένος πως μέσα από τις κατάλληλες συνεργασίες και συνέργειες με τις γειτονικές μας χώρες, θα επιτύχουμε τα επιθυμητά θετικά αποτελέσματα».
Ο κ. Καράογλου θα επισκεφθεί το περίπτερο του ΕΟΤ στη διεθνή τουριστική έκθεση της Σόφιας στις 15 Φεβρουαρίου όπου, μεταξύ άλλων, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε Βούλγαρους δημοσιογράφους, ενώ θα συναντηθεί και με Βούλγαρους τουριστικούς πράκτορες.

Προηγούμενο άρθροΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
Επόμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ Δρ. LILIA B. DE LIMA