ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ypes press002
ypes press002
Το πρόγραμμα συναντήσεων του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου, από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου μέχρι την  Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013, είναι το εξής:
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013
-Στις 11.00 θα υποδεχθεί στο Διοικητήριο τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο.
-Στις 13.00 ο ΥΜΑΘ θα συναντηθεί στο γραφείο του με τη Δρ. Lilia B. De Lima Υφυπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας των Φιλιππίνων-Γενική Διευθύντρια Αρχής Οικονομικών Ζωνών, τον Πρέσβη των Φιλιππίνων κ. Meynardo Lb. Montelegre, καθώς και τον επίτιμο Πρόξενο των Φιλιππίνων κ. Νικόλαο Μαργαρόπουλο.
Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013
-Στις 09.00 ο κ. Καράογλου θα υποδεχθεί στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης τον αναπληρωτή Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιο για ευρωπαϊκές υποθέσεις, κ. Eric Roubin.
-Στις 13.00 θα συμμετέχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρεία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, παρουσία των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Δικαιοσύνης.  
Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013
-Στις 12.30 ο κ. Καράογλου, ο οποίος θα βρίσκεται στη Σόφια της Βουλγαρίας για να επισκεφθεί το περίπτερο του ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση τουρισμού, όπου συμμετέχει για πρώτη φορά και το ΥΜΑΘ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε Βούλγαρους δημοσιογράφους που ασχολούνται με θέματα τουρισμού.

Προηγούμενο άρθροΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
Επόμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ Δρ. LILIA B. DE LIMA