ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ypes press002
ypes press002
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
-Στις 10.00 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου θα επισκεφθεί τα γραφεία της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Πάρι Σαββαΐδη.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καράογλου θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.
-Στις 12.00 ο κ. Καράογλου θα υποδεχθεί στο ΥΜΑΘ τον Πρέσβη του Καναδά κ. Robert Peck.
-Στις 19.00 θα παραβρεθεί και θα χαιρετήσει την εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος με θέμα: «Προκλήσεις για την οικονομία και την ανάπτυξη το 2013», με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
-Στις 11.30 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, θα καταθέσει στεφάνι και θα απευθύνει χαιρετισμό  στην επιμνημόσυνη δέηση για την ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
-Στις 10.00 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπου θα συναντηθεί με το νέο Περιφερειάρχη, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.
-Στις 11.00 ο κ. Καράογλου θα παραβρεθεί στην εκδήλωση κοπής πίτας της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

ΤΡΙΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
-Στις 10.00 ο κ. Καράογλου θα προεδρεύσει σε σύσκεψη-συνάντηση των φορέων του τουρισμού της Μακεδονίας και της Θράκης, με θέμα τον συντονισμό ενεργειών για την τουριστική πολιτική και προβολή της Βόρειας Ελλάδας το 2013. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του ΥΜΑΘ (2ος όροφος) και έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν σε αυτήν οι Περιφερειάρχες Κεντρικής, Δυτικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες αρμόδιοι για θέματα τουρισμού, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς.

 

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
Επόμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: “ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ”