Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Σωκράτη Ξυνίδη, με τη Γενική Πρόξενο της Κύπρου Θεοδώρα Κωνσταντινίδου

1484396908
1484396908
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σωκράτης Ξυνίδης, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 4 Μαίου, συνάντηση με τη Γενική Πρόξενο της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη Θεοδώρα Κωνσταντινίδου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αναπληρωτής Υπουργός αναφέρθηκε στη λειτουργία της  Επιχειρησιακής Μονάδας Ανάπτυξης και στις δράσεις του Υπουργείου,  για την προώθηση των επενδύσεων και τη διασφάλιση της διαφάνειας.

Η Πρόξενος, αφού ενημερώθηκε από τον κ. Ξυνίδη, για την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, επεσήμανε το ενδιαφέρον της Κύπρου για την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες.

Επιπλέον, συζητήθηκαν  θέματα συνεργασίας των δυο χωρών στο πλαίσιο  των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας  Interreg.

Προηγούμενο άρθροΧαιρετισμός Υπουργού Αναπληρωτή Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Σωκράτη Ξυνίδη στην εσπερίδα του Σ.Β.Β.Ε. και του ΤΕΕ/ΤΚΜ με θέμα: ‘Εποπτεία Αγοράς Προϊόντων Δομικών Κατασκευών’
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σωκράτη Ξυνίδη στα Γραφεία της εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.