Συνάντηση της Υφυπουργού Εσωτερικών Θ. Τζάκρη με τη νέα διοίκηση του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης

1484396961
1484396961
Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Θ. Τζάκρη πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι στη Γ. Γ. Μακεδονίας – Θράκης ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του νεοεκλεγέντος Δ. Σ. του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης κ.κ. Χαράλαμπος Λεφάκης και Ευθύμιος Ευθυμιάδης, αντίστοιχα.

Στη συνάντηση, οι κ.κ. Λεφάκης και Ευθυμιάδης ενημέρωσαν την κα Υφυπουργό για θέματα που αφορούν την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του ΚΩΘ και συγκεκριμένα για το πρόβλημα που υπάρχει με την εκταμίευση της μισθοδοσίας μεγάλου μέρους του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού.

Τονίστηκε δε η προοπτική συνεργασίας του ΚΩΘ με την ΥΦΥΠΕΣ ιδιαίτερα ενόψει των επικείμενων εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης  που θα γίνουν το 2012 στη Θεσσαλονίκη.  

Από την πλευρά της η κ Τζάκρη τόνισε ότι προσβλέπει ένθερμα σε μία δημιουργική συνεργασία με το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο άρθροΧαιρετισμός Υφυπουργού κας Θεοδώρας Τζάκρη στην Τελετή Βράβευσης των μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργίας για τους Πρόσφυγες του 2009 υπό την αιγίδα της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ
Επόμενο άρθροΣύσκεψη της Υφυπουργού Εσωτερικών Θ. Τζάκρη στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης για την πιλοτική εφαρμογή νέων υπηρεσιών στο ΚΕΠ Καλαμαριάς