ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του ΥΜΑΘ κ. Λουκά Ανανίκα και κλιμάκιο στελεχών  της Νέας Δημοκρατίας, θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη 4 Ιουνίου και ώρα  10.00πμ. τη λαϊκή αγορά της Καλαμαριάς , ενώ στις 11. π.μ θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «ΠΑΝΑΓΙΑ»  στην Κρήνη. Στις 11.30 π.μ θα επισκεφτει το Αμαξοστσιο του ΟΑΣΘ.

Αμέσως μετά στις 12.15 ο κ. Υπουργός θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ’ και στις 13.15μ.μ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Πολυιατρεία του ΙΚΑ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά.

Στις 19.00μ.μ ο κ. Υπουργός θα παρακολουθήσει εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα σχηματιστεί ανθρώπινη αλυσίδα στα πλαίσια δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Στις 19.30μ.μ ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα επισκεφτεί τη Μενεμένη και θα  πραγματοποιήσει επίσκεψη στην αγορά του Δήμου.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του ο κ. Υπουργός στις 20.30μ.μ  ,θα μιλήσει στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη  που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα. 


 

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Ε´ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ