Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 96η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, εκπροσώπησε σήμερα την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, στις εκδηλώσεις για την 96η Επέτειο της Απελευθέρωσης του Κιλκίς από τη βουλγαρική κατοχή.

Ο κ. Υπουργός παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Κιλκίς και την επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο μάχης Κιλκίς, όπου κατέθεσε στεφάνι. Στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.

Με αφορμή την Επέτειο, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε:

«Η Ιστορική Μνήμη, αποτελεί τιμή στην αφετηρία μας και στους προγόνους μας, που αγωνίστηκαν για όσα εμείς σήμερα απολαμβάνουμε. Η Ιστορική Μνήμη αποτελεί γνώση της ταυτότητάς μας. Ως τέτοια πρέπει να διαφυλάσσεται και να μεταλαμπαδεύεται στις επόμενες γενιές, όχι για να ανακυκλώνει διαφορές του παρελθόντος ανάμεσα στους λαούς, αλλά για να θωρακίζει την αρμονική συμπόρευσή τους στο μέλλον.»

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 26-28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009