ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα μεταβεί  την Κυριακή 21 Ιουνίου 2009 και ώρα 10π.μ στο Κιλκίς ,όπου θα παρακολουθήσει ως  εκπρόσωπος της Κυβέρνησης του Πρωθυπουργού, τις εκδηλώσεις για την 96η Επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης από την βουλγαρική κατοχή.

Στη συνεχεία θα παρακολουθήσει την Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό  Ναό  Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και  στις 11:00π.μ θα μεταβεί στο Ηρώο μάχης Κιλκίς, όπου θα τελεστεί  επιμνημόσυνη δέηση και θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων. Στις 12:00μ.μ θα ακολουθήσει  παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.

Την ίδια ημέρα και ώρα 18.30μ.μ ο Υπουργός  κ. Σταύρος Καλαφάτης, θα  μεταβεί στο  Αιγίνιο  Πιερίας , όπου στην τοποθεσία Μεγάλη Γέφυρα θα εγκαινιάσει  το Νέο  Αντλιοστάσιο που θα καλύψει τις ανάγκες αρδεύσεων εκτάσεων που περιλαμβάνονται στον αναδασμό του κάμπου του Αιγινίου .

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΘ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΤΟΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΥΜΑΘ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 96η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ