ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΙΔΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ‘ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ’

ypes press002
ypes press002

 Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, θα μεταβεί το Μ.Σάββατο 18 Απριλίου 2009 στην Αλεξανδρούπολη του Έβρου, όπου θα επισκεφθεί το Σταυρίδιειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων και εν συνεχεία θα μεταβεί οικογενειακώς στη νήσο Σαμοθράκη, όπου θα γιορτάσει την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα.

 Συγκεκριμένα:

 Το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 13¨00μμ, ο Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης θα επισκεφθεί τους περιθαλπόμενους ασθενείς και τους εργαζόμενους στο Σταυρίδειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «ο Άγιος Κυπριανός», όπου θα τον υποδεχθεί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. κ. Άνθιμος.

 Στις 15¨00μμ ο κ. Υπουργός θα αναχωρήσει για τη Σαμοθράκη.

Στις 21¨00μμ του Μεγάλου Σαββάτου, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα μεταβεί στο Φυλάκιο Κορυφής Άνω Μεριάς, όπου θα παρακολουθήσει την Ακολουθία της Αναστάσεως που θα τελεστεί για τους στρατευμένους νέους που υπηρετούν τη θητεία τους στη μονάδα.

 Στις 23¨30 ο κ. Υπουργός θα παρακολουθήσει μετά της οικογενείας του την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Χώρα Σαμοθράκης.

 Την Κυριακή του Πάσχα και ώρα 12¨45, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, θα επισκεφθεί τους αξιωματικούς και τους στρατευμένους νέους στο κεντρικό στρατόπεδο του Τάγματος Σαμοθράκης, για το καθιερωμένο ψήσιμο του οβελία και το παραδοσιακό Πασχαλινό Γεύμα.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. ΒΑΣΩ ΒΕΓΙΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ»
Επόμενο άρθροO ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ κ.ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΓΝΑΤΙΑ