ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κ.ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

1484397647
1484397647
Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, σήμερα το πρωί,  η γιορτή των εργαζομένων στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και των συστεγαζόμενων σε αυτό υπηρεσιών, παρουσία του  Υπουργού Μακεδονίας Θράκης  κ. Σταύρου Καλαφάτη.

Ο κ. Υπουργός ευχόμενος Καλή Ανάσταση, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για το δημόσιο συμφέρον, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί για τους συμπολίτες μας.

Ο κ. Καλαφάτης αναφερόμενος στη δύσκολη οικονομική συγκύρια που περνά η διεθνής κοινότητα  και φυσικά η χώρας μας επεσήμανε τα θετικά μέτρα που πήρε το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και την υποστήριξη της ανάπτυξης.

Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, υπογραμμίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην προσπάθεια αυτή οι εργαζόμενοι, αλλά και την πολύτιμη εμπειρία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια,  τόνισε μεταξύ άλλων. 

«Προσωπικά, όπως  οι προκάτοχοι μου αλλά και όσοι θα έρθουν να υπηρετήσουν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να παραχθεί το καλύτερο έργο. Όμως η Πολιτική ηγεσία δεν μπορεί να κάνει τίποτα, εάν δεν υπάρχει ουσιαστική αρωγή από την πλευρά την δική σας. Υπάρχει πάντα περιθώριο να βελτιώνουμε τον εαυτό μας είτε είμαστε αιρετοί είτε είμαστε εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα, είτε στον ιδιωτικό τομέα. Και νομίζω ότι σ´ αυτή τη χρονική συγκυρία είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Και αυτό δεν  θα είναι θετικό μόνο για τον εαυτό μας, αλλά  θα ωφελήσει κυρίως τους συμπολίτες μας».

Στην εορταστική εκδήλωση παρέστησαν ο Γ.Γ του ΥΜΑΘ κ. Λουκάς Ανανίκας, ο αναπληρωτής Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Κορτσάρης, ο Γενικός Διευθυντής του ΥΜΑΘ κ. Κωνσταντίνος Παρθενόπουλος και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών.

Ο  Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης αφού ευχήθηκε προσωπικά στον κάθε εργαζόμενο καλό Πάσχα, προσέφερε τις πατροπαράδοτες  λαμπάδες και τσουρέκια.

Προηγούμενο άρθροΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 30.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΤΟΥ ΥΜΑΘ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ