Ο YΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΤΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΥΜΑΘ

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης   υποδέχτηκε  σήμερα το πρωί στο ΥΜΑΘ ,αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα.
Οι Δημοτικοί αστυνομικοί προσέφεραν στον κ. Υπουργό κόκκινα αυγά και ένα τσουρέκι και τον ευχαρίστησαν για την συμπαράσταση του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης.
Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης αφού  ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία της Δημοτική Αστυνομίας για τα δώρα, τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν καθημερινά στην Θεσσαλονίκη, τόνισε μεταξύ άλλων. 
«Η Δημοτική  Αστυνομία, επιτελεί ένα σημαντικό ρόλο, επί σειράς ζητημάτων που άπτονται της καθημερινότητας των Πολιτών, ιδιαίτερα δε, μετά την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων της, βάσει Νόμου που ψήφισε αυτή η Κυβέρνηση. Κατά την περίοδο αυτή, μάλιστα, που η οικονομική κρίση δημιουργεί σοβαρά προβλήματα τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους καταναλωτές, αποκτά ειδική σημασία ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας, για την πάταξη του παραεμπορίου που συνιστά παράγοντα επιδείνωσης των επιπτώσεων για τις υγιείς και φορολογούμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Βεβαίως και το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου μπορεί μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του και της συντονιστικής αρμοδιότητας που έχει εκ του Νόμου, θα είναι εκεί για να  υποστηρίζει και να κατευθύνει  τέτοιες δράσεις. Εύχομαι στα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και καλή επιτυχία στο  έργο που επιτελούν».

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. ΒΑΣΩ ΒΕΓΙΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ»
Επόμενο άρθροO ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ κ.ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΓΝΑΤΙΑ