ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

1484397838
1484397838

            Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, δέχθηκε,  σήμερα το πρωί στο ΥΜΑ-Θ μπάντες, χορωδίες και μέλη συλλόγων που έψαλαν ύμνους και  κάλαντα της Πρωτοχρονιάς καθώς και φίλους και συνεργάτες, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές για το Νέο Έτος.    

            Μεταξύ άλλων ο κ. Υπουργός δέχθηκε τις φιλαρμονικές του Γ´ Σώματος Στρατού και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, τη χορωδία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων που έψαλε παραδοσιακά Κάλαντα του Πόντου, τα μέλη του συλλόγου «Μητέρας Έργον» και τη χορωδία του Β´ Συστήματος Προσκόπων Πανοράματος.

            Ο κ. Τζίμας εξέφρασε την ευχή, «το Νέο Έτος να είναι καλύτερο για όλους τους Έλληνες και να φέρει προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, επιτυχία και γαλήνη».

            Στο περιθώριο των εορταστικού χαρακτήρα επαφών και κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες και τα σενάρια για επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, δήλωσε:

            «Προφανώς και κάποια στιγμή στη διάρκεια μιας τετραετίας, γίνεται ένας ανασχηματισμός. Ο ακριβής χρόνος αυτού, είναι επιλογή του Πρωθυπουργού όπως και η απόφαση για τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν το κυβερνητικό σχήμα. Εμείς αυτό που πρέπει να ξέρουμε, είναι πως δεν γεννηθήκαμε Υπουργοί και Βουλευτές. Είμαστε πρώτα άνθρωποι και έπειτα Υπουργοί και Βουλευτές. Ως άνθρωποι και πολιτικοί, πρώτο μας μέλημα, είναι να υπηρετούμε τους συνανθρώπους μας, αν και απ` όπου έχουμε τη δυνατότητα να το πράξουμε.»

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ
Επόμενο άρθροΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ