ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 9-12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ypes press002
ypes press002

        Το πρόγραμμα του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτη Τζίμα, για το διάστημα των επομένων ημερών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής:

  • Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 21¨30 το βράδυ ο κ. Υπουργός θα παραβρεθεί στην ημιτελική φάση του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, που συνδιοργανώνουν το ΥΜΑΘ, η ΕΡΤ και η ΔΕΘ στο Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
  • Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, στις 10¨30 το πρωί, ο κ. Υπουργός θα επισκεφθεί το χωριό Πρόμαχοι της Αριδαίας Πέλλας, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του ΥΜΑΘ κ. Λουκά Ανανίκα.
  • Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 10¨30 το πρωί ο κ. Υπουργός θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της 96ης Επετείου Απελευθέρωσης της πόλης. Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, θα παραστεί στη Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της Κοζάνης, στην Επιμνημόσυνη Δέηση στην κεντρική πλατεία και στην παρέλαση που θα ακολουθήσει.
  • Την ίδια μέρα, στις 13¨00 το μεσημέρι, ο κ. Υπουργός θα εγκαινιάσει το Αρχοντικό Λασσάνη και την έκθεση χαρτών με τίτλο «η Κοζάνη στον κόσμο των χαρτών» που οργανώνει εκεί ο Δήμος Κοζάνης.
  • Το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 21¨30 ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα παραστεί στην τελική φάση του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, στο Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
  • Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου και ώρα 11¨30 το πρωί, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, θα είναι ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση Δραμινών της Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα «Δίας» του ξενοδοχείου Mediterranean Palace.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Επόμενο άρθροΣΕ ΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ