ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ

1484397999
1484397999
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, επισκέφθηκε σήμερα το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, όπου είχε συνάντηση και συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Ευστάθιο Λαφαζανίδη.         

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Υπουργός συνεχάρη τον κ.Λαφαζανίδη για το Πνευματικό Κέντρο που κατασκευάζεται από τον Δήμο και στο οποίο ξεναγήθηκε από τον κ. Δήμαρχο, ενώ δεσμεύτηκε να ενισχύσει οικονομικά τον Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού, για την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5 στην 4η συνοικία, καθώς και για την ολοκλήρωση της δημιουργίας του Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, δήλωσε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή για τις πρωτοβουλίες της, τόσο αυτές που στοχεύουν στην ενίσχυση των πολιτιστικών υποδομών του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, όσο και αυτές που αφορούν  την ενίσχυση των αθλητικών δραστηριοτήτων και της επαφής των νέων με τις νέες τεχνολογίες, τις οποίες θα υποστηρίξουμε ως Υπουργείο. Εξ` άλλου, ο Πολιτισμός, η Νεολαία και η αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών, της Γνώσης και της Έρευνας,  αποτελούν τη βάση του αναπτυξιακού μέλλοντος που οραματίζεται και η Πολιτεία για τη Βόρεια Ελλάδα.»

 

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Επόμενο άρθροΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ