ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με όλους τους Νομάρχες και Δημάρχους της Βόρειας Ελλάδας, με στόχο την αποτελεσματική συνεργασία για την αντιμετώπιση των αναγκών κάθε περιοχής, επισκέφθηκε σήμερα την  Ξάνθη, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη και το Δημοτικό Συμβούλιο, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του ΥΜΑΘ κ. Λουκά Ανανίκα.

Αμέσως μετά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε επί σειράς θεμάτων της πόλης, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, ανακοίνωσε ότι το ΥΜΑΘ θα χρηματοδοτήσει την αναπαλαίωση του Δημαρχείου της Ξάνθης και ενισχύσει τη Δημοτική Αρχή για την αγορά εξοπλισμού της Καπναποθήκης της πόλης που αναπαλαιώνεται προς αξιοποίηση.

Ο κ. Τζίμας δήλωσε σχετικά:

«Το διαρκές ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για την Ξάνθη, όπως και για το σύνολο της Βόρειας Ελλάδας, αποδεικνύεται με σειρά έργων και δράσεων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή. Το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης εκφράζει έμπρακτα και το δικό του ενδιαφέρον, στηρίζοντας πρωτοβουλίες, που αποσκοπούν στην καλύτερη ανάδειξη και αξιοποίηση του ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού πλούτου της Ξάνθης, προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της.»

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, στη συνέχεια επισκέφθηκε το Παρανέστι του Νομού Δράμας, όπου τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, ενώ κατά τη συνάντησή του με τη Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Αλεξάνδρα-Μαρίνα Σωτηριάδου, ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε για την αγορά δύο μικρών πυροσβεστικών οχημάτων και ενός ασθενοφόρου, προς ενίσχυση του ακριτικού Δήμου.

Προηγούμενο άρθροΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ TARANTO ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ