Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΚΚΟΥ ΚΑΙ ΤΥΛΛΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΚΥΚΚΟΥ Κ. ΝΙΚΗΦΟΡΟ

1484398174
1484398174

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας , υποδέχθηκε στο γραφείο του σήμερα το πρωί,  τον Μητροπολίτη Κύκκου και Τυλληρίας και Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Κύκκου κ. Νικηφόρο, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Έκθεσης  φωτογραφίας του Μουσείου της Ιεράς Μονής Κύκκου, που παρουσιάζεται στο Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τζίμας, αφού συνεχάρη το Σεβασμιότατο κ. Νικηφόρο για την ανακήρυξή του ως επιτίμου διδάκτορα της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης, συζήτησε μαζί του για το σημαντικό ποιμαντικό, θεολογικό, επιστημονικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται στην Ιερά Μονή Κύκκου.

Τον Μητροπολίτη Κύκκου και Τυλληρίας και Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Κύκκου κ. Νικηφόρο συνόδευαν ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη κ. Ελπιδοφόρος Οικονόμου, ο Δ/ντής Ειδήσεων του Ρ.Ι.Κ. κ. Γιάννης Καρεκλάς, και ο Πρόεδρος της Ποιμαντικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ.  Χρήστος Οικονόμου.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΑΤΕΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Επόμενο άρθροΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ