ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ

ypes press002
ypes press002

            Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, επισκέφθηκε σήμερα το νομό Κιλκίς, όπου είχε συναντήσεις με το Νομάρχη κ. Ευάγγελο Μπαλάσκα και το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Τερζίδη.

            Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων, υπό τον κ. Υπουργό, με τη συμμετοχή του Νομάρχη και όλων των δημάρχων του νομού και τους επικεφαλής του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Εργατικού Κέντρου και του προέδρου του Νοσοκομείου Κιλκίς.

            Ο Υπουργός Μακεδονίας  – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τις ανάγκες που παρουσίασαν οι εκπρόσωποι των αρχών και των φορέων του νομού και από την πλευρά του ζήτησε από το νομάρχη και τους φορείς και ιδιαίτερα από όσους ασχολούνται με ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον, να εργαστούν μεθοδικά για την κατάρτιση ολοκληρωμένων μελετών, προς την κατεύθυνση της ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Κιλκίς.

            Μεταξύ άλλων ο κ. Τζίμας τόνισε:

            «Η κυβέρνηση Καραμανλή ήδη χρηματοδοτεί έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 200 εκατομμυρίων στο νομό Κιλκίς. Γι` αυτό, χρειάζεται μεγάλη ετοιμότητα, προκειμένου να απορροφηθεί το μέγιστο δυνατό ύψος κονδυλίων από το Δ´ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, το οποίο διοχετεύεται κατά 80% στην ελληνική περιφέρεια.»

            Οι επισκέψεις του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτη Τζίμα στους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης, θα συνεχιστούν την Παρασκευή, στο νομό Ξάνθης.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΣΗΕΜ-Θ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ-3
Επόμενο άρθροΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΠIΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΜΕ ΕΒΕΘ ΚΑΙ ΣΕΠΒΕ